Ejendomsservice

Ejendomsservice

Professionel el-service til lejemål

I ejendomme og boligkomplekser er der et utal af el-installationer, som fra tid til anden sætter ud, eller kræver løbende vedligeholdelse for at fungere optimalt. Uanset om du udlejer kontorlokaler til virksomheder eller lejeboliger til privatpersoner, er ejendommens faste brugere, afhængige af funktionelle og velfungerende el-installationer i alle dele af bygningen.

Som faguddannet elektriker og el-installatør, løser vi alle typer el-opgaver, med fokus på kvalitet og funktionalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder både el-service som en fast aftale, eller ved akutte behov for reparation af alt fra dørtelefoner i lejeboliger til belysning i baggård og trappeopgange. Det vigtigste for os er, at dine lejere oplever mindst mulig gene fra blinkende lamper i opgangen eller en defekt dørtelefon.

Hvad end du arbejder i en boligforening, eller administrerer et eller flere lejemål til enten private eller virksomheder, er du hos Jupiter El-installation sikret autoriseret, erfaren og hurtig elektrikerhjælp, hvis der er bøvl med elektriciteten, indendørs såvel som udendørs.

Stærke samarbejdsaftaler med fremtrædende boligselskaber

Vores partnerskaber tæller i dag faste aftaler med en række boligselskaber- og foreninger i hele København, der blandt andre tæller A/B Brydesgaard, A/B Kobberbuen og A/B Knudepunktet.

Vi udfører el-arbejde i og omkring ejendommen på eksempelvis belysning, dørtelefon, overvågning eller ventilation og tilbyder altid hurtig udrykning eller kompetent rådgivning ved akutte problemer med elektriciteten.

Søger du en fast partner, er du hos os sikret holdbare kvalitetsløsninger udført af et stærkt hold af dygtige elektrikere med brede faglige kompetencer.

Få et tilbud på et fast samarbejde

Ved samarbejde med os, får du en punktlig, præcis og professionel partner, der sikrer at alle dine el-installationer fungerer korrekt. Vi tilpasser alle aftaler til dine behov for el-service, både hvad angår område og frekvens. Ønsker du, at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller vil du have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os på telefon 28 99 38 99, på mail info@jupiterel.dk eller anvende vores kontaktformular.